Vad ingen berättar för dig om tandkräm

Visste du att tandkrämet du använder kan vara giftig?

När jag insåg vad tandkrämet jag tidigare använde innehöll, blev jag förskräckt! Är konstgjorda färgämnen, konstgjorda sötningsmedel, fluor, triclosan, natriumlaurylsulfat, propylenglykol och slipmedel ämnen du skulle vilja konsumera?

Flera av dessa ämnen är cancerframkallande, eller kan orsaka skador på våra organ. Idag är många immuna mot ord som ”cancerframkallande” och ”hormonstörande”, men faktum är att skadliga kemikalier i vår miljö ändrar oss på cellulär nivå – därför kan vi inte direkt koppla symptom med orsak. Därför tycker jag att ämnen som dessa är viktiga!

Men det finns bättre och säkrare alternativ, för både dig och naturen. Vad om jag skulle visa dig hur du enkelt kan byta ut till produkter som inte bara är säkrare att använda, utan ger dig många fler fördelar än rena tänder.

Om det på baksidan av din tandkrämstub varnas om att inte
Då vill du troligen inte ha någon i ditt hushåll som använder det?

Om du söker säkrare alternativ, rekommenderar jag att pröva Thieves munvårds produkter!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s