Hemligheten bakom att må ännu bättre!

Nimetön suunn.malli(2)

Eteriska oljorna har förändrat mycket sedan de kom i mitt liv. Jag har kunnat stöda min hälsa och mitt välmående på så många olika sätt jag innan inte kunnat ana.

Är du skeptisk? – jag var också i början – men märkte snabbt hur bra oljorna stöder bl.a. immunsystemet, avslappning och sömn, stresshantering, koncentration, hudvården, matsmältningen, humöret och så vidare. Jag har dessutom kunnat byta ut städprodukter, smink, hud- och hårvårds produkter till naturliga, utan några hormonstörande hormoner eller parabener.

Är du redo att starta en resa med etersika oljorna och må bättre? Jag stöder dig på din resa, vilka oljor du kan använda och hur. Vi gör resan tillsammans!
Om svaret var JA, så är det bästa och lättaste sättet att börja med ett startkit.

Varför börja med ett starter kit?

Premium-startpaketet är det första steget du skall ta. Det är det lättaste (och billigaste) sättet att få reda på vilka oljor som passar dig och din kropp bäst.

Allas kroppar fungerar olika, du kan reagegera bra med en olja medan någon annan reagerar bättre med en annan olja. T.ex. Min dotter sover bättre med lavendel oljan, medan frankincense fungerar bättre på mig. Om jag inte hade skaffat startpaketet hade jag inte haft flera möjligheter att pröva vilken olja som fungerade bäst på oss!

Premium-startpaketet innehåller 12 oljor, sampel av Ningxia Red antioxidantdricka och en diffuser efter eget val. Priset på paketet beror på vilken diffuser du väljer!

Oljorna startpaketet innhåller är de mest använda oljorna du har användning till dagligen: Lemon, Lavendel, Peppermint, Cobaiba, Frankincense, R.C., DiGize, Thieves, PanAway, Purification, StressAway och Orange+

INT PSK_ DD Kit.jpg
Premium-startkit med Dewdrop diffuser
Premium-startkit med Aria diffusern

Genom att välja att bli Young Living återförsäljare får du 24% rabatt på alla kemikaliefria produkter!
Skapa ett konto, välj startpaketet du vill ha, och skicka din beställning!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA IGÅNG!
(Du binder dig inte till att bäställa månatligen eller försäljning när du blir medlem!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s