Månadens paket

 

https://www.flickr.com/photos/younglivingeurope/albums/72157699823873442/with/31794563688/
Länk till bilden

 

Denhär månaden beställde jag många nya produkter, som jag inte själv prövat ännu. Som Mirah ansiktsrengöring och håroljan. De är båda veganska, naturliga och utan skadliga ämnen. Mirah ansiktsrengöringen är mild mot huden, men tar ändå effektivt bort smuts, olja som täcker porerna och make-up, samtidigt som huden blir len och mjuk. Mirah håroljan gör håret mukt och glansigt.

 

45616500612_6db5e70f73_k
Länk till bildkälla

Ända sedan Young Livings egna mascara kom på marknaden har jag velat pröva den, så nu beställde jag äntligen hem den. Jag är verkligen positivt överraskad hur bra den är. De flesta naturkosmetik mascaror jag har prövat smular och försvinner under dagen, men denhär hålls kvar hela dagen och man behöver inte vara orolig att man är full med svart mascara under ögonen. Mascaran innehåller lavendel olja vilket gör att mascaran samtidigt vårdar ögonfransarna, så att de naturligt blir längre och tjockare.

 

 

45667016631_53fb0e048b_k
Länk till bildkälla

En sprayflaska och oljeblandningen Christmas spirit beställde jag främst för att få sprayflaskan, men vem tackar nej till doften av julen? Har länge behövt en ordentlig sprayflaska, då jag helst inte har velat köpa en i plast.

 

 

44752581265_862be409d4_k
Länk till bildkälla

Joy oljan är en eterisk oljeblandning jag länge velat ha men som av någon anledning inte tidigare har blivit tillsatt i beställningen. Jag tog ett sett där jag fick med en glasburk fylld med trä pinnar, som fungerar som doftspridare då man lägger en droppe på dem. Perfekt att ha på toaletten!
Joy har en härlig uppiggande doft. Oljeblandningen verkar positivt på humöret (kan därför vara bra vid stress och depression), ger känsla av samhörighet och fungerar perfekt som parfym för dig själv eller för byket.

 

 

45616541302_1c3014d0e6_b
Länk till bildkälla

Lavendel och lemon var två basoljor som nästan var slut. Lavendel använder jag dagligen för att stöda huden, sömnen och humöret. Lemon olja använder jag främst i vattnet varje morgon, men den passar bra att ha i diffusern ensam eller tillsammans med någon annan olja.

 

 

43848943100_b7595267c9_k.jpg
Länk till bildkälla

Beställde också hem dessa flingor, och de är så goda! Einkorn sägs vara den äldsta formen av vete, den har den kvar den primitiva genetiska koden med 14 kromosomer (moderna hybridiserade vetesorter har 42 kromosomer). Einkorn har flera gånger mera närings och proteininnehåll än de moderna vete, dessutom är de säkert icke genmodifierat. Rekommenderar starkt att pröva dessa!

 

2018-11-13 11.59.26.jpgDessa tre oljor fick jag gratis denna månad, alla sådana jag använder regelbundet så det var uppskattat!

Utöver dessa produkter beställde jag även hem produktkataloger och sampel att dela ut av Thieves och Peace & Calming.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s